Nyanställd till El-avdelningen

El-avdelningen växer och en ny konstruktör vid namn Adam Karlsson började hos oss 1 september. Adam är nyexaminerad och har studerat el konstruktör på Campus i Varberg.

El-avdelningen som nu består av 9 st konsulter, erbjuder konsulttjänster såsom projektering, besiktning, utredning mm inom el-, tele-, säkerhet-, hiss-, styrsystem av bland annat DALI och KNX. Vi erbjuder även tjänster så som CE-märkning, energioptimering och programmering av DALI och KNX-system. Vi tar även fram projekteringsunderlag vid solcellsanläggningar med det senaste beräkningsprogrammet. CREACON är alltid uppdaterad på senaste tekniken, både vad det gäller projekteringsverktyg samt system och produkter som används i uppdragen. Utbildning sker kontinuerligt både inom allmänna- och specialområden. CREACON är en godkänd KNX-partner genom att ha blivit certifierad inom KNX-teknik av KNX Association.

Vi vill alltid erbjuda rätt teknik som är anpassad till beställarens krav, lokalens användningsområde och som är kostnadseffektiv.